This week: Losing, winning and having the best of dates

Rumba og Lena på Vallensbæk RidecenterForåret er endelig kommet, og den sidste uge har været så dejlig og begivenhedsrig. Jeg har startet to stævner; indledende runde til Københavnermesterskabet lørdag og et d-stævne på Hedehusgårdens Rideklub søndag. Begge i MB0. Den sidste vandt vi på trods af at Rumba var mega spændt i hele kroppen. Efter stævnet lørdag, som var på hjemmebane, havde Rumba og jeg en date med to yndlingspiger på Vallensbæk Ridecenter, nemlig Lenera og hendes ejer Victoria. Rumba og Lena har stået i boks ved siden af hinanden og bibeholdt et lidenskabeligt venindeforhold lige siden. Og i anledningen af, at jeg skulle flytte Rumba fra centret søndag aften, skulle pigerne mødes og nusse en sidste gang.

xx Line

We had a busy week. Two competitions; one lost and won one. And then Rumba had last a date with BFF Lena before moving her from Vallensbæk Ridecenter. Lenera og Rumba

Lenera (e. Leandro) og Rumba (e. Blue Hors Romnov)

Lenera (e. Leandro) og Rumba (e. Blue Hors Romnov)

Venindehygge

Grevens Rumba

Grevens Rumba MB0 Københavnermesterskabet

Jeg red Københavnermesterskab lørdag og endte super lavt i klassen med 62, noget procent. Jeg havde faktisk en rigtig god og afslappet tur efter en dejlig opvarmning, men dommerne manglede afskub og bæring. Og når jeg ser billedet her, synes jeg selv, at hun ligger for lavt fortil.

MB0 Københavnermesterskabet

Rumba ny boks

Rumba i sin nye, lækre boks, som er helt åben.