Test af selvbruner

Selvbruner testJeg kan godt lide at være lidt pæn, når jeg skal til stævne. Hesten bliver jo topdullet, så hvorfor ikke gøre lidt ud af sig selv? Jeg synes, at det klæder de fleste – inklusiv mig selv – med lidt farve, men jeg er ikke den store soldyrker. Indrømmet.Det er jeg ikke, fordi det er helt vildt farligt, og fordi jeg ikke har tålmodigheden til at lægge i solen. Jeg bliver en anelse brun i ansigtet og på armene, når jeg rider, men ellers bruger jeg selvbruner og diverse lotions med farve, som går af i badet. Jeg har lige fået tre nye produkter til test, og er selvfølgelig gået grundigt til værks, hvis nogle af jer nu skulle få lyst til at investere i produkterne.

xx Line

I don’t like to sunbathe so I cheat a bit an use self tanning lotion and lotions with color that comes off in the shower. My favorite in this test is the Rimmel Sun Shimmer Instant Tan BB Medium Matte that gives an instant, beautiful and deep color. It’s so easy to apply and the color last for 24 hours or till the next shower. 

Rimmel Instant Tan Dark Shimmer

En almindelig lotion med farve men med SHIMMER, Rimmel Instant Tan Dark Shimmer. Den mest naturlige af de tre testere. Den giver ikke voldsom farve men blot en smule. Den holder godt – 24 timer, som lovet. Shimmer er der ikke sååå meget af, men jeg er godt tilfreds, hvis den bare skal bruges til hverdag.

 

Vita Liberata Intense Dark selvbruner test

Selvbruneren med ekstra mørk farve, Vita Liberata Intense Self Tan Mousse Dark. Vita Lieberata er moderskibet indenfor selvbruning, og jeg bliver aldrig skuffet. Vitas produkter lugter mindre og holder længere. Denne er en farvet mousse, så man undgår helligdage. Til gengæld skal man være lidt forsigt ved påføring, da flasken drypper og nemt rammer gulv etc. Som med alle andre selvbrunere er det svært at få hænder og fødder helt perfekte, men jeg plejer at bruge en almindelig bodylotion her (og nogle gange også på knæ og albuer) inden påføring, så farven ikke sætter sig nær så kraftigt her. Et godt råd er at købe en handske til påføring, når du arbejder med flydende mousse-selvbrunere, som ellers sætter sig i dine håndflader. Farven her er meget mørk og dyb, og den holder i ca. 5 dage med masser af ridning og svedning!

 

Rimmel Instant Tan BB Medium Matte

En mat BB creme til både krop og ansigt med farve, der kan vaskes af, Rimmel Sun Shimmer Instant Tan BB Medium Matte. Den lover at holde i op til 24 timer. Og den holder faktisk SINDSYGT godt. Selve farven er suuuuper flot og mørk, og den gør huden mere ensartet og fløjsagtig. Den smitter ikke af, når først den er tør (det tager lige lidt tid), så jeg føler mig tryg, selvom den er faretruende mørk fra tuben. Jeg er så meget fan og vasker den aldrig af igen!!!

Alle produkter kan købes på Luxplus.dk