Winning the MB0 two times

Processed with MoldivEfter bare anden start i MB0 vandt Rumba og jeg på Vedbæk Rideklub med 65% for et par weekender siden. Der var 10 ryttere i klassen, så det var super fedt, selvom procenten ikke var så høj. Min nye kæreste var med for første gang og hjalp godt til – især med trailer-delen, hvor jeg virkelig har brug for hjælp til at læsse. Weekenden efter tog vi til SLS – denne gang helt alene! Og vandt igen. Så fedt. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med C-stævnerne. Vi har meldt til i Vindinge Rideklub i næste uge.

xx Line

After only competing one time before in the advanced medium level Rumba and I won at Vedbæk Rideklub and Stenille the week after. I brought my new boyfriend along for the first time, and he was such a great help to me! I’m looking forward to competing again next week where I’m bringing my mother.