New hair don’t care

Rodeo Cph klipningJubii! Idag fik jeg en Rodeo CPH klipning af  min favorit frisør Simon Shaaban. Jeg har faktisk klippet mig selv i virkelig lang tid, men nu skulle der altså en større omgang til. Så Simon forvandlede de slidte lokker til lækre lag med en smule etager i. Rodeo CPH er en ny salonkæde på Frederiksberg og Østerbro, som har den fineste vintage vibe kørende. Har snuppet et par billeder, så I kan se, hvad jeg mener…

xx Line

Today I got my first professional haircut (I’m a fan of D.I.Y cuts) in a year! Hairstylist Simon Shaaban from Rodeo CPH turned my spilt ends into nice layering. I love it!

Rodeo ligger på Rolighedsvej på Frederiksberg

Fell in love with this perfume from C.O Bigelow during my visit at Rodeo

Rodeo Cph Simon Shaaban

Inden min Rodeo CPH klipning går i gang…

And why not enjoy a healthy juice since you're already sitting down...