Favorite cream

Vertigo competition shirt and Omoi SkincareJeg er jo gammel skønhedsredaktør på magasinet Bazar og eeelsker at prøve nye cremer, så da Kristele introducerede mig for hendes egne meget lækre, naturlige produkter uden parabener, silicone, mineralske olier og kunstig parfume under navnet OMoi!, måtte jeg jo prøve dem. Alle produkterne er håndlavet i Danmark af Kristele selv og pakket i en meget simpel og hyggelig midnatsblå emballage. Jeg har indtil videre testet OMoi! Soothing Face Oil, 240 kr., og OMoi! Neroli Face Cream, 330 kr. Jeg mikser faktisk de to, fordi jeg har tør hud, og det giver mig tonsvis af glød og virker som den perfekte nærende base for min foundation, som jeg bruger næsten hver dag. Produkterne har den dejligste sarte duft af æterisk Neroli olie og føles virkelig rene og lækre. Min hud er normalt sensitiv men har taget imod de nye sager med kyshånd.

Som I nok har lagt mærke til lægger produkterne på en stævnebluse. Min spritnye af slagsen, som jeg i flere måneder har kigget på i Horze. Den er fra mærket B Vertigo, og den har bare været alt for dyr til næsten 700 kr. Nu er den sat ned, og jeg gav omkring 400 kr. for den. Den har den fineste krave, så jeg er fri for at bruge plastron.

xx Line

As a former beauty editor I just love new products. I have tested these new ones from OMoi! skincare, which is a Danish company. The products are without any parabens, silicones, mineral oils and artificial fragrances. They provide my skin with tons of nutrition and leaves my skin very healthy looking and glowing. As you may have noticed in the picture there’s a competition shirt – my brand new one from B Vertigo with the most beautiful collar. Had my eyes on it for months and got it on sale yesterday!