Før-stævne mad: Nicecream

Nicecream with acaiI morgen skal jeg til stævne efter lidt tids pause. Det er en MB0 på Nordsjællands Rideklub i Fredensborg, og jeg har en lille smule blandede følelser omkring det. Det går rimeligt stabilt og godt med ridningen, men jeg synes ikke, at vi har rykket os synderligt meget på det seneste, så jeg frygter lidt at vi hænger fast i den samme procent. Derfor tænkte jeg, at lidt power food her aftenen inden ville være på sin plads. Jeg har tidligere været vegatar i mange år og veganer i et par, så vegansk bananis med acai eller nicecream, som det kaldes på engelsk, er en af favoritterne. Det smager, så englene synger og er proppet med antioxidanter og næringsstoffer.

Opskrift på nicecream med acai:

Blend 2 hele frosne bananer i skiver, et skvæt mandelmælk, en spiseske acaipulver, en håndfuld mandler og top det hele med hakede mandler, vegansk chokolade og gojibær.

xx Line

I’m preparing body and mind for tomorrows competition with a bowl of nicecream with acai. Just blend together two frozen bananas, 1 tablespoon of raw acaipowder and some almond milk to taste and top with gojis, almonds and raw chocolate.