My week: Going green with stiff boots

Horses and Lipstivk Line MunkholmRumba får akupunktur af Charlotte Frigast engang i mellem. Det holder hende virkelig smidig og giver hende mere sving i numsen. Apropos smidig, så ved I at jeg smed mine gamle støvler ud i sidste uge. Nu har jeg så fundet mine nye, gamle og særdeles STIVE lakstøvler frem igen. Jeg har faktisk aldrig rigtigt brugt dem, fordi de simpelthen er så ubehagelige at ride i. Jeg har svært ved at sidde ordentligt ned i traven, når jeg har dem på. Hvilket jo var helt perfekt, da jeg startede en LA2 på Albertslund Rideklub idag. Hmm! Jeg kunne absolut ikke indvirke, som jeg drømte om, og der var ekstremt fine heste til start, men det blev alligevel til en 3. plads ud af 11 starter. Jeg stod jo også lige og manglede en grøn rossette…

xx Line

Sometimes I treat Rumba with acupuncture which keeps her nice and flexible. She doesn’t exactly like it but she’s okay with the treatment. Speaking of flexible… I have found my old, new Derby ones in patent leather in the back of the closet. I have never really used them because they’re so stiff to wear and I have trouble in the sitting trot when I wear them. But I haven’t found a perfect new pair so I’m tolerating them until then. I actually wore them in a test today. We ended up 3rd out of 11.