MB0 på Nordsjællands Rideklub

Grevens Rumba og Line Munkholm MB0Det var faktisk slet ikke meningen, at jeg skulle til stævne foreløbig, men jeg havde åbenbart meldt til på NSR for land tid siden og opdagede mit navn på startlisten ved et tilfælde. Vi har fået ny, super dygtig træner, Flemming Thomsen, og arbejder på at få mere bæring i traven. Før det lykkes kommer jeg ikke til at stige i procenterne, så det var med lidt en “nå ja ja nu gør vi det bare” følelse, at vi tog til weekendens stævne. Jeg red til 63,7% og blev 2. uplaceret, så det var ok. Ikke de store fejl men masser af hug for at mangle samling og bæring. Surprise! Nå men jeg er super glad for billederne fra stævnet. Rumba har taget lidt på, og det synes jeg virkelig klæder hende… Desuden har hun fået en anden omgang af oxytocinen, fordi den første omgang ikke virkede, og denne gang har den hjulpet. Hun er NETOP sprunget over en brunst, så jeg håber, at det samme sker de næste par måneder.

xx Line

After a small break from competitions we did a MB0 this weekend. We need to gain more collection – especially in the trot, so it was no surprise that I landed the same percent as in the previous competitions. Grevens Rumba og Line Munkholm dressurstævne aadw4027