Mane ‘n tail shampoo test

Line MunkholmMane ‘n Tail is for both you and your horse. I was actually a bit skeptical about using the products myself but I must say that they work wonders on human hair! I used the shampoo and conditioner in the bath and added Detangler ‘n Shine to my towel wet hair. After blowdrying I sprayed Hair Strengthener (that one smells GORGEOUS!) into the lengths. And my hair is so soft and shiny now. Love it! Buy the products here.

Mane n’ Tail produkterne er både til dig og din hest. Jeg skal indrømme, at jeg var lidt skeptisk ved at bruge produkterne, men jeg må sige, at de virker helt perfekt på menneskehår! Jeg brugte først shampoo og balsam i badet, så Detangler ‘n Shine i mit håndklædetørre hår og til sidst Hair Strenghtener i længderne efter føntørring. Mit hår er blevet super shiny og blødt, og jeg tænker faktisk, at jeg ikke behøver at klippe eller farve det alligevel, som jeg ellers havde planlagt! Produkterne kan fås her.

xx Line

Line MunkholmLine Munkholm1Mane 'n Tail shampoo conditioner detangler hair stengthener