Makeup guide to perfect dewy skin

Makeupguide til perfekt dugfrisk hudVindene bliver mildere, kirsebærblomsterne springer ud, og det er tid til at opgradere vinterlooket til en perfekt forårsversion. En naturlig en af slagsen med dugfrisk hud, skinnende øjne og bløde, kysseklare læber. Looket er super nemt at skabe, hvis du sørger for at gøre dit forarbejde med huden grundigt og vælge de helt rigtige makeupprodukter. Her får du en makeupguide, der guider dig trin for trin.

Sådan gør du

  1. Huden er stjernen i det sunde, naturlige look. Sørg for at rense ansigtet godt og brug så en peeling, der fjerner døde hudceller og dæmper eventuelle fine linjer i ansigtet. Påfør en god ansigtscreme og vær ikke nærig med den. Din hud skal gennemfugtes i dybden.
  2. Bland en dråbe olie i din BB creme og påfør så blandingen i hele ansigtet, så du opnår en let og naturlig dækkeevne med let all over shine fra olien.
  3. Nu kan du se, hvor BB cremen ikke har dækket nok, så brug en concealer på eventuelle urenheder eller røde områder som næsefløj, hage og midt pande, men pas på ikke at overdrive for dugfrisk hud ser ikke makeuppet ud!
  4. Påfør en highlighter på næseryggen, den inderste øjenkrog, amorbuen (lige over overløben), det øverste af dine kindben og ved øjets yderst kant ved tindingen. Fortsæt med lyserød rouge på den nederste del af dine kindben.
  5. Påfør en god læbepomade og dup så med en let rosa læbestift.
  6. Stryg en øjenskygge i et par toner mørkere end din egen hudtone og med masser af shine henover dit øjenlåg og brug så en ren, tør vatpind til at tone kanten af øjenskyggen ud med.
  7. Påfør mascara men glem alt om edderkoppevipper og gå for det fjerlette look, hvor vipperne blot er smukt understreget.
  8. Afslut med en en øjenbrynsgele, der gør din bryn naturligt definerede og mere tætte at se på. Og voila – dit naturlige forårslook med smuk, dugfrisk hud og strålende øjne er færdigt.

Makeupguide musthaves: Rønsbøl Clinic Peeling Serum, 229 kr. L’oréal Skin Perfection 5 in 1 BB Cream Light, 29 kr. Vita Liberata Capture Illuminating Skin Finish Buttermilk, 69 kr. L’oréal Colour Riche Lipstick 130, 59 kr. W7 In the Mood Eye Palette, 29 kr. Queen of Brows Brow Mascara Light Brown, 15 kr.

Makeupguide musthaves til dugfrisk hud og strålende øjne