Den bedste læbepomade og andre beautyfavoritter

Line Munkholm læbepomade og andre beauty favoritterLæbepomade, parfume, olier, cremer, makeupsager – jeg kan ikke få nok! Udover at være hestetosset, er jeg en beauty junkie udover det sædvanlige. Jeg elsker, elsker, elsker produkter og eksperimenterer måske lidt for meget, men det er jo den eneste måde at opdage nye favoritter på. I øjeblikket er det disse 5 produkter, som jeg er storforbruger af…

Læbepomade med skønne naturlige olier

Eos’ lille økologiske vidunder, Lip Balm Sphere, i varianten Coconut Milk (35 kr.) er min absolutte must bring i tasken, når jeg tager til hesten – og alle mulige andre steder hen. Den er super hygiejnisk, da man ike skal have fingrene i den, og så gør den læberne dejligt bløde med hjælp fra olivenolie, bivoks, kokosolie og jojoba olie. Som et ekstra plus er den uden petrolatum, parabener og andet skidt. Og så er den fin at se på.

Parfume med Hollywood glamour

Jeg skifter ofte parfume og i øjeblikket er jeg vild med Gucci Premiére (329 kr.), som er en rigtig power parfume, der egner sig bedst til aftensbrug. Den tilhører den mere voksne del af min parfumesamling, som virkelig gør et indtryk, når man har den på. Det er ikke en parfume, der falder i alles smag, men jeg kan rigtigt godt lide de tydelige bergamotte og læder noter, som rent faktisk sagtens kunne gå til en mand og altså karakteriseres som en unisex parfume.

Bodyolie, der giver verdens blødeste hud

Huile Prodiguieuse fra Nuxe (179 kr.) er en klassiker, som jeg vender tilbage til gang på gang. Det er en tørolie, som ikke fedter men i stedet trænger dejligt hurtigt ind og efterlader huden SUPER blød og meget velduftende. Med hensyn til duften, ja så skal man altså kunne lide den, for den hænger ved hele dagen. Det synes jeg er perfekt, da jeg så undlader at tilføje almindelig parfume i hverdagen.

Dagcreme mod de fine linjer

Vichy Idéalia (179 kr.) er en udglattende ansigtscreme mod de første linjer, og den giver huden en smuk glød. Den indeholder Kombucha, et kraftfuld te-ekstrakt der er rig på antioxidanter og med dokumenteret effekt på hudens glathed og glød. Endvidere finder man stoffet Adenosin i cremen, der virker udglattende på fine linjer og rynker, samt LHA, der virker eksfolierende og cellefornyende. Jeg bruger cremen under min foundation og vil jeg have et lettere look en dag, blander jeg foundation og Idéalia, hvilket fungerer super godt som en slags BB creme. Idéalia er uden parabener og med en mild duft af hvide blomster.

Highlighter skal faktisk blandes i foundationen…

Hvis jeg skal være ekstra fin blander jeg en smule Max Factor Eye Luminizer Brightener (35 kr.) i min foundation for et ekstra glødende resultat. Jeg går ikke så meget op i, hvad der står på etiketterne, men finder derimod ofte min egen måde at bruge produkterne på. På den måde får jeg tit skabt produkter, som jeg ikke kan finde på markedet eller ikke har lyst til at investere i.

xx Line

PSST! Alle produkterne i artiklen kan købes på min yndlings webshop Luxplus.dk. Det koster 89 kr. at være medlem af webshop klubben hver måned, men til gengæld sparer du op til 80% på dine produkter!