2 x 2nd

Grevens RumbaDet har været nogle gode uger med masser af træning i solen og to fine klubstævner. Først på Ishøj Rideklub, hvor vi fik en 2. plads med 65% og igår på Dragør St. Magleby, hvor vi red en 2. plads ind igen med 66,5%. Begge gange hos Trine Revsbech. Anden gang forsøgte jeg at ride lidt efter de kommentarer, som hun havde givet mig i sidste uge, hvilket betalte sig. Jeg har besluttet, at vi kun starter C-stævner nu, indtil vi får 1×65+ eller 2×63+ i MB, som vi mangler for at blive B-hest/rytter. Og så har jeg fået ny Samshield ridehjem, som matcher min sorte ridejakke. Jeg har overvejet at skrifte Rumbas blå hut ud med en i rød, da det ser ud til, at vi kun får rosetter, der matcher.

xx Line

This has been some great weeks with lots of training in the sun and two competitions in the MB0 test (see levels here). We ended up second in both test with satisfying 65 and 66,5 %. And then we got at new riding helmet from Samshield. 

Second place in Ishøj. Love the way she looks in this picture.. So graceful!

Fra Ishøj Rideklub, hvor vi fik en 2 plads. Jeg esker billeted af hende – hun see så klog og elegant ud. Kandaret er fra Horze, som jeg har sat et OS pandebånd på. 

On my way to competition.

På vej til stævne med seriøs mine!

And the new baby!

Bae & Rumba <3

Kæresten fik meget skældud bagefter for at tale i telefon og holde hest samtidig!

"Stop kissing me, I wanna go home now!"