DIY in the staple

Line Munkholm Horses and LipstickPladsmangel er bare altid et issue, når det kommer til rideting. Og jeg har længe kun haft et enkelt lille bitte skab, hvor jeg skulle PROPPE alt ind. OG have alt indhold ud af, hver gang jeg skulle have fat i min sadel. Men nu har Rumba skiftet stald, og det betyder, at jeg har fået en helt væg til alle mine sager. Og så endda lige udenfor boksen! Min søde, søde ekskæreste Michael, som er tømrer, satte en masse hylder og kroge op igår, som jeg havde indkøbt i Ikea. Jeg valgte alle de billige sager derude, så det endte kun med at blive 275 kr. Hvad synes I om resultatet?

xx Line

I just moved Rumba to a new stable where there’s a whole wall to all of my equestrian gear – right outside the box! My ex boyfriend put up all the shelves and stuff and I just love the result!

Line Munkholm HorsesImage-1

Så blev der plads til det hele: Underlag, bokse med foder, knager til grimer og hovedtøj, en sadelknægt, et par hylder til bandager, strigler, rense- og pudsegrej og ikke mindst en holder til dækken og underlag. I love it!

Så blev der plads til det hele: Plastbokse med foder, knager til grimer og hovedtøj, en sadelknægt, et par hylder til bandager, strigler, rense- og pudsegrej og ikke mindst en holder til dækken og underlag. I love it!

Sådan så mit overfyldte skab ud før!

Sådan så mit overfyldte skab ud før!