VIDEO: First time ever riding Rumba

Det er altså lidt sjovt det her. Jeg havde helt glemt, at der eksisterede en video af min første ridetur på min hest. Men her er den altså, og I skal se den! Jeg var viiildt nervøs, da jeg red, for Rumba virkede så stor, og det føltes, som om hun hele tiden løb fra mig. Det gjorde hun jo så overhovedet ikke, men jeg skulle bestemt vænne mig til hende. Faktisk var jeg slet ikke på udkig efter hest på det tidpunkt men at prøve hende overbeviste mig om, at det var på tide at få min egen hest. Dernæst prøvede jeg 40 heste, fordi jeg syntes Rumba var for dyr. Men jeg var jo blevet forelsket i hende, så hun var det uundgåelige valg, og det har jeg vært taknemmelig for lige siden.

Kan I huske den første gang, I sad på jeres hest?

xx Line

It’s so funny. I just rediscovered this video of me trying out Rumba for the first time ever. As you can see I’m really nervous cause she felt so big and the owner was suddenly video taping me from the corner of the riding arena.I actually didn’t even know that I was looking for at horse at that point but riding Rumba convinced me to get a horse of my own. Afterwards I tried out 40 horses and ended up buying the very first one. I just couldn’t get her out of my head…