1st

Line Munkholm Grevens Rumba, vinder Solrød Distriksstævne LA4Undskyld for den lange stilhed her på bloggen, men TDC kom til at klippe mit (og resten af kvarterets) fiberkabel over før på ugen og var laaang tid om at reparere det. Men nu er jeg altså tilbage! Igår var vi til distriktsstævne på Solrød Rideklub, hvor jeg startede LA4 – og vandt ud af 20 starter!! Der var ekstremt mange fine heste blandt konkurrenterne, så jeg havde bestemt ikke ventet at vinde. Men dommeren kunne lide, hvad hun så, og Rumba gik altså også fantastisk. Jeg havde en rigtig dejlig tur på hende med masser af lækre øvelser, godt sug på tøjlen og tilpas følsomhed. Faktisk havde vi ikke nået at øve LA4’eren inden, men det lå super godt til hende. Det skal jeg klart starte noget mere… Udover rosette og penge vandt vi det fineste grønne uldtæppe, som jeg vil prøve at nuppe et billede af på Rumba næste gang, jeg er i stalden.

xx Line

Sorry guys for not updating the blog for a while. I have experienced some technical problems but now I’m back! Yesterday I won the LA4 (see international levels here) at Solrød Rideklub with 69%.The competition was so hard and I really didn’t count on anything. But I guess the judge liked me and Rumba really did an amazing test with lots of power and beautiful extended trot and canter. We won some money and the most beautiful dark green blanket that I’ll show you later.