Trying out a Custom Saddlery Saddle

Custom Saddlery sadelJeg har glemt at fortælle jer om min nye Custom Saddlery sadel. Som faktisk er en midlertidig sadel, som jeg lejer at saddle fitteren. Da Berit fra Sadler.dk besøgte os havde hun taget maaange sadler med, men der var kun to, der lå perfekt på Rumba. Der var lang ventetid på de to, og jeg var ikke helt overbevist om, at de passede til mig. Til gengæld havde jeg forelsket mig i en sadel, som lå lidt mindre perfekt på Rumba. Så Berit gik med til at tilpasse den og leje den til mig til en af de andre sadler kommer hjem.

Custom Saddlery sadel

Sadlen er en Wolfgang Solo fra et amerikansk mærke, Custom Saddlery, som laver sadler på bestilling. Den er ekstremt dyb i sædet (mmm!) og med markante knæstøtter. Da jeg red en prøvetur i den sad jeg utroligt godt og behageligt. Den støttede mig lige tilpas både i sædet og ved knæene men jeg kan forestille mig, at den ikke er rar, hvis man har korte ben, da knæstøtten så bliver for lang og voldsom. Jeg glæder mig så meget til at få den og endelig få en lækker sadel at sidde i. Eneste minus er, at den, jeg får, er brun, så jeg må lige overveje, om jeg skal investere i en billig, brun trense.

Læs mere om Custom Saddlery her

xx Line

I actually forgot to tell you about my new saddle. Or temporary new saddle. When the saddle fitter came to see us a few weeks ago she brought many, many saddles and only two were perfect. I fell in love with one of the lesser perfect ones,so the saddle fitter agreed to fit it and rent it to me, so I can try it out and see if it will fit Rumba in time when see gains some weight (she’s a bit underweight at the moment. It’s the Wolfgang Solo Saddle from Custom Saddlery, an american brand who does custom-made saddles.