I heart Couture Hippique Jackets

Couture Hippique Jackets

En Couture Hippique stævnejakke er noget af det smukkeste, jeg kan se på en rytter. Jeg elsker disse tre jakker, hvor der virkelig er kælet for detaljerne i lækre materialer og snit. Stofferne er blanke og jakkerne er en anelse længere, hvilket gør, at man virkelig lægger mærke til dem. Jeg har selv modellen “Lifestyle”, som jeg havde på, da jeg vandt LA5’en på Vedbæk Rideklub.

xx Line

Couture Hippique does beautiful tailored jackets for competition. I love these three; two for dressage and one for show jumping.

Couture Hippique stævnejakke

Med min Couture Hippique stævnejakke. Jeg elsker, at den lige er det længere end andre jakker og falder elegant bag sadlen.

 

Couture Hippique Dress JacketCouture Hippique Lifestyle JacketCouture Hippique New Jumping Stretch Jakke

 Dress Jacket // Lifestyle Jacket // New Jumping Stretch Jacket // All COUTURE HIPPIQUE