Burt’s Bees treatment mask

burts_intense_hydrationtreatment_maskEfter en ordentlig omgang forkølelse og flytningen af Rumba, som faktisk var ret hård (hvorfor bliver man ved med at købe underlag og dækkener!?!) føler jeg mig lidt scruffy. Min hud ser ud derefter, tør og trist, så den trænger til lidt forkælelse og en Burts Bees ansigtsmaske. Jeg bruger Burt’s Bees Intense Hydration Treatment Mask med salvie og andre botaniske ingredienser, som virkelig gør underværker på min hud efter bare 10 minutter. Fås i Matas.

xx Line

After suffering from a terrible cold these last few days, my skin feels so dry, so I’m doing a bit of pampering today with the Burt’s Bees Intense Hydration Treatment Mask. The mask contains sage and other great botanical ingredients that really hydrates the skin leaving it soft and better looking after 10 minutes.