Brunst problemer – hoppe i brunst hele tiden

Oxytocin mod brunstproblemer Så er der gået 3 uger siden Rumba fik lavet sin caslick operation og fik oxytocin mod brunstproblemer. Hun var en engel efterfølgende, og jeg var ovenud lykkelig. Ved hjælp af oxytocinen skulle hun ikke komme i brunst i de næste måneder, men det kom hun så alligevel til sædvanlig tid. Jeg har regnet mig frem til, at hun er god at ride på i knap to uger efter endt brunst, hvorefter der følger ca. 5 dages optakt til brunst, hvor hun er helt umulig og selve brunsten på 3-5 dage efterfølgende, hvor hun også er til den trælse side. Når jeg skriver umulig mener jeg anspændt, stiv i kroppen, nervøs, ser spøgelser, er hidsig, svær at håndtere fra jorden, vil ikke suge på biddet og bare generelt alt for følsom. Jeg har egentlig aldrig før lavet en plan over cyklussen, men nu har jeg simpelthen påbegyndt en kalender.

Dyrlægen har anbefalet endnu en kur med oxytocin, som jeg enten begynder med nu her (den skal påbegyndes 5 dage efter endt brunst) og varer i 6 dage. Jeg er virkelig træt af alle de problemer. I morgen tager jeg er tur på Brogården i Lynge og handler diverse tilskud ind til hopper med brunst- og temperamentsproblemer.

xx Line

The oxytocin treatment didn’t work and Rumba went into cycle anyway. So we’re trying another round of oxytocin to see if we can pause the cycle.